Mad ud af huset

Kontakt os

Fortæl os om dine catering ønsker, eller ring direkte på tlf. 30 80 95 59

I 2019 blev vi nomineret til Berlingske Byens Bedste.
Takket være vores skønne kunder, vandt vi Byens Bedste Grønne Måltid. Vi er meget stolte over prisen og taknemmelige for at have en så skøn kundekreds, der værdsætter vores arbejde. Vi vil fortsat anstrenge os med at give vores gæster en fantastisk smagsoplevelse.

I Mahalle bydes gæsterne på libanesiske retter lavet på råvarer håndplukket fra ind- og udland. Smagsoplevelsen sender dig på en sviptur til det eksotiske Mellemøsten og giver dig en oplevelse ud over det sædvanlige. Det er ikke blot en fryd for øjet, men en fryd for ganen. Hos os er der en stor vifte af veganske og vegetarretter, men der er selvfølgelig også mulighed for kød på menuen. 

Hvordan bestiller jeg mad til et større selskab?

Ved en større madbestilling anbefaler vi at man skriver til vores mail: info@mahalle.dk, hvor de kan guide dig til en lækker og passende menu.
Man kan også se de forskellige kuvertpriser på vores hjemmeside under emnet Catering.

Mere

 

Hvorfor kan jeg ikke booke bord til et stort selskab?

Hvis du skal booke bord til et stort selskab, kan du enten ringe til restauranten eller kontakte os via mail: info@mahalle.dk.
Årsagen til at man ikke selv kan booke det, skyldes at man kun kan booke et bord af gangen og derfor ikke sammensætte flere borde.

Mindre